Premis Blanquerna Impulsa

Finalització període de presentació de projectes

Inscripcions

Register For This Event

FAQS

Pot inscriure’s als premis qualsevol centre educatiu públic, privat o concertat, que inclogui dins l’oferta educativa els nivells d’ESO, Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior.
Sí. Per a l’edició 2021 i 2022 dels premis, les iniciatives que es presentin han de tenir correspondència directa amb els objectius “Producció i consum responsable”, “Pau, justícia i institucions sòlides” o “Aliança per assolir els objectius”.A cada edició es proposaran dos objectius diferents dels disset proposats per l’ONU.
No. Han de ser d’un mateix centre i han de tenir un representant del professorat que tutoritzi la iniciativa presentada.
Poden ser d’un mateix curs o de diferents nivells educatius mentre siguin estudiants de 4t d’ESO, de 1r o 2n de Batxillerat o d’un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior del mateix centre educatiu.
Cada iniciativa pot tenir una autoria màxima de quatre estudiants. Si un centre es presenta a més d’una categoria, els estudiants que hi participen han de ser diferents. L’única persona que pot aparèixer en més d’una categoria és la responsable de la tutorització designada pel centre.
L’1 d’octubre del 2019 s’inicia el procés d’inscripció per participar als premis. La documentació que s’ha de presentar s’haurà de fer arribar a partir del 3 de febrer del 2020, a través del web wwwpremisblanquernaimpulsa.com. El termini per presentar la documentació expira el 14 de maig del 2021.
No hi ha data límit per a la inscripció. Cal comptar, però, que aquest tràmit és previ a la presentació de la documentació necessària per optar als premis, i que finalitza el 14 de maig del 2021.
No és imprescindible. Un centre educatiu pot presentar una activitat que ja hagi dut a terme en anys anteriors, sempre que es faci també durant el curs 2019-2020 i 2020-2021, i dins el període que marquen les bases dels premis.
Tal com queda reflectit a les bases dels premis, un centre pot presentar fins a tres iniciatives, sempre que siguin de categories diferents.
Els noms dels centres educatius i dels estudiants guanyadors es fan públics durant l’acte de lliurament dels premis, que tindrà lloc el 16 de juny del 2021. El 31 de maig del 2021 es comunicarà qui són els finalistes.
Per a qualsevol altre dubte o entrebanc que pugui sorgir, cal contactar amb l’organització dels premis (<blanquernaimpulsa@blanquerna.edu>, tel. 932533058).

Col·laboradors i entitats amigues

Empreses col.laboradores i entitats amigues V edició:

Empreses col.laboradores i entitats amigues d’edicions anteriors:

Blanquerna | Protecció de dades | Política de cookies | Avís legal