Premis Blanquerna Impulsa

Finalització període de presentació de projectes

Inscripcions

Register For This Event

Empreses i ODS

Blanquerna-URL convida les entitats i el món empresarial a sumar-se a projectes que van més enllà de cada institució perquè junts puguem arribar a l’assoliment d’un món més sostenible.

Els Premis Blanquerna Impulsa busquen crear aquesta xarxa entre empresa, universitat i escola, tot seguint l’esperit del darrer objectiu dels ODS que, en el seu apartat 17, ens diu: “Encoratjar i promoure la constitució d’aliances eficaces en els àmbits públic, publicoprivat i de la societat civil, aprofitant l’experiència i les estratègies d’obtenció de recursos de les aliances.

Per a totes les institucions interessades a treballar a favor dels ODS, adjuntem uns fragments extrets dels documents La Contribució de les empreses espanyoles als objectius de desenvolupament sostenible. Primer i Segon Informe, elaborats per l’Observatori dels ODS creats i dirigits per la Caixa i Esade.

Adjuntem aquí també el Annex al Pla nacional per a la implementació de l’Agenda 2030 a Catalunya que, amb una visió transversal, té com a objectiu principal assegurar I’assoliment, al nostre país, dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, mitjançant les polítiques públiques impulsades i gestionades per la Generalitat de Catalunya.

Col·laboradors i entitats amigues

Empreses col.laboradores i entitats amigues V edició:

Empreses col.laboradores i entitats amigues d’edicions anteriors:

Blanquerna | Protecció de dades | Política de cookies | Avís legal