Premis Blanquerna Impulsa

Finalització període de presentació de projectes

Inscripcions

Register For This Event

Premis Blanquerna Impulsa

El Guardó BLANQUERNA–PIMEC IMPULSEN neix amb el propòsit de reconèixer les bones pràctiques amb projecció formativa sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible, en el medi empresarial.

Aquest guardó dona rellevància i visibilitat a aquells projectes o activitats que tenen lloc en l’àmbit empresarial i que incorporen accions de sensibilització, formació, procediment o cultura organitzativa en el full de ruta de l’agenda 2030 dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible promoguts per les Nacions Unides.

La finalitat de la I edició és promoure i donar a conèixer accions que s’hagin dut a terme durant els cursos 2019-2020 i 2020-2021.

Destinataris:
Socis d’Empreses associades a la patronal PIMEC, que participin o hagin participat en accions formatives amb joves (en pràctiques o treballadors de menys de 30 anys).

Temàtica:
Cada edició podrà centrar-se en qualsevol dels 17 objectius. Amb tot, atesa la relació amb el PREMI BLANQUERNA IMPULSA adreçat a centres educatius de Catalunya, Andorra i Balears, per als cursos 2019-2020 i 2020-2021, tindran una valoració prioritària aquells que centrin la seva acció en els ODS núm. 3 “Salut i Benestar”, núm. 5 “Igualtat de gènere” i núm. 12 “Producció i consum responsables”.

Categories:
Una categoria que podrà incorporar la tipologia de microempresa, petita empresa, mitjana empresa i autònoms.

Per a més informació, consulteu aquest document.

Col·laboradors i entitats amigues

Empreses col.laboradores i entitats amigues V edició:

Empreses col.laboradores i entitats amigues d’edicions anteriors:

Blanquerna | Protecció de dades | Política de cookies | Avís legal